November 22, 2024
Ingrediente:
• 6 ardei grasi rosii
• 2 cani orez fiert
• 3 rosii mici taiate marunt
• 1 cana porumb din conserva
• 1 ceapa mica tocata
• 1/3 cana fasole rosie fiarta
• 3/4 cana cascaval
• 100 g masline negre taiate felii
• 4 frunze busuioc proaspete taiate marunt
• 3 cate usturoi tocati marunt
• 1 lingurita sare
• 1/2 lingurita piper
• 3/4 cana sos rosii
• 1/2 cup apa
• 4 linguri parezan ras
Mod de preparare:
Taiati capetele ardeilor si indepartati semintele.
Intr-un bol amestecati orezul, rosiile, porumbul, ceapa si fasolea. Adaugati cascavalul ras, maslinele, busuiocul, usturoiul, sare si piper. Umpleti ardeii cu acest amestec.
Amestecati sosul de rosii cu apa.
Intr-un vas termorezistent adaugati jumatate din cantitatea de sos+apa, adaugati ardeii umpluti si apoi puneti peste fiecare ardei restul de sos+apa. Presarati cu parmezan ras. Acoperiti si dati la cuptor pana cand ardeii sunt facuti.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.