November 25, 2024
Ingrediente:
2 cani faina de migdale
½ cana nuci tocate
½ lingurita praf de copt
1 lingurita bicarbonat de sodiu
½ lingurita sare
1 lingurita scortisoara
½ lingurita nucsoara
1 lingurita esenta de vanilie
3 oua
½ cana unt topit
¼ cana lapte
3 banane facute piure
8 picaturi stevia (sau alt indulcitor – dupa gust)
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 170°C. Ungeti cu unt si tapetati cu faina o forma de chec.
Intr-un bol amestecati bine faina de migdale, nucile, praful de copt, bicarbonatul, sarea, scortisoara, nucsoara, vanilia si stevia. In alt bol amestecati ouale batute, untul topit si laptele. Amestecati apoi ingredientele din cele doua boluri. Adaugati bananele si amestecati usor pentru a le incorpora in amestec.
Turnati amestecul in tava si coaceti pentru aproximativ 40 de minute.
Lasati sa se raceasca complet inainte de a scoate din tava si servii.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.