November 22, 2024
Ingrediente
1 cana migdale macinate foarte fin
1/4 cana fulgi cocos
1/4 cana cacao
1/2 lingurita praf de copt
1/4 lingurita sare
1/2 cana sirop de artar sau miere
1/2 cana fistic
Mod de preparare:
1. Preincalziti cuptorul la 175°C.
2. Amestecati migdalele cu cocosul, cacao, praful de copt si sarea.
3. Adaugati siropul de artar si amestecati bine pana se formeaza un fel de aluat.
4. Incorporati si fisticul in aluat.
5. Asezati aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si cu ajutorul uni linguri dati-i forma dreptunghiulara, asemanatoare cu cea de chec.
6. Coaceti timp de 15 minute si apoi lasati la racit aproximativ 1 ora.
7. Cu ajutorul unui cutit cu zimti taiati felii de 1 cm grosime.
8. Asezati feliile cu partea taiata in tava pe hartia de copt si mai coaceti 15 minute.
9. Lasati biscuitii sa se raceasca complet inainte de servire.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.