November 23, 2024
Ingrediente:
2 ¾ cani nuci macinate
1 lingurita praf de copt
½ lingurita sare de mare
100 g gorgonzola
2 linguri ulei de masline
1 ou
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180°C si tapetati o tava cu hartie de copt.
Amestecati toate ingredientele pana se formeaza un aluat. Pentru fiecare biscuite folositi 1 lingura de aluat. Formati bile din aluat pe care apoi le asezati in tava tapetata cu hartie de copt, pastrand distanta intre ele. Apasati cu fundul unui pahar bilele pentru a le aplatiza (inainte de a „turtii” bilele cu paharul, asezati o bucata de hartie de copt peste bile). Dupa ce le-ati dat forma dorita, luati hartia de copt de pe biscuiti si dati la cuptor pentru aproximativ 12-17 minute.
Se pot pastra in cutii inchise etans, la temperatura camerei pentru 2 zile.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.