To eat is a necessity but to eat intelligently is an art – La Rochefoucauld

Biscuiti fara gluten

Posted on decembrie 30, 2012 | in Desert, Paine/Aluaturi | by

Biscuiti fara gluten

Biscuiti fara gluten

Ingrediente:
1/2 cana faina de orez
3/4 cana migdale macinate
2 linguri seminte de in macinate
1 lingura drojdie uscata
1/4 lingurita pudra de usturoi
1/2 lingurita sare de mare
1 lingurita cimbru
¼ lingurita praf de copt
2 linguri seminte de susan
1/4 cana apa
½ lingurita ulei de masline

Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180°C si tapetati o tava cu hartie de copt.
Intr-un bol amestecati ingredientele uscate. Adaugati apoi restul ingredientelor si amestecati bine pana toate componentele s-au legat si au format un aluat.
Asezati aluatul pe o hartie de copt si intindeti aluatul intr-o foaie cu grosimea de aproximativ 0,5 cm. Taiati aluatul in patratele sau cum va place, apoi asezati biscuitii in tava tapetata cu hartie de copt si dati la cuptor pentru 18-20 de minute.

Comments are closed.

Tag Cloud