To eat is a necessity but to eat intelligently is an art – La Rochefoucauld

Carofi cu usturoi si marar

Posted on octombrie 21, 2012 | in Fel principal | by

Carofi cu usturoi si marar

 

Ingrediente:
500g cartofi
4-6 catei usturoi
Sare, piper
100 g unt
marar proaspat

Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 200 °C.
Fierbeti cartofii in coaja; dupa ce au fiert (nu de tot, cam 80%) se curata si se taie in bucati mari. Asezati cartofii intr-o tava tapetata cu hartie de copt, puneti deaupra untul taiat cubulete, asezonati cu sare si piper si dati la cuptor. Cand untul s-a topit amestecati cartofii astfel incat untul sa incorporeze fiecare cartof. Intre timp preparati un mujdei din cei 4 catei de usturoi. Cand cartofii s-au rumenit adaugati mujdeiul peste cartofi si mai lasati la cuptor cateva minute.
Se servesc cu marar proaspat deasupra.

Comments are closed.

Tag Cloud