November 21, 2024
Ingrediente:
2 vinete taiate cubulete
½ ardei rosu taiat cubulete
½ ceapa tocata marunt
100 g parmezan ras
2 catei usturoi
½ cana porumb fiert (din conserva)
2 oua
Busuioc
Patrunjel verde
Sare, piper
Pesmet
Ulei de masline
Mod de preparare:
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt asezati vinetele taiate cubulete, stropiti-le cu putin ulei de masline, asezonati cu sare si piper si coaceti-le in cuptor. Dupa ce s-au copt lasati-le sa se raceasca.
Intr-un bol puneti cubuletele de vinete coapte si racite, parmezanul, ardeiul, ceapa, usturoiul dat pe razat oare, porumbul, busuioc, patrunjel verde, oulale, si pesmetul. Amestecati, asezonati cu sare si piper si apoi formati chiftelute. Asezati chiftelutele intr-o tava tapetata cu hartie de copt, stropiti-le cu putin ulei de masline si dati-le la cuptor pana se rumenesc, intorcandu-le odata.
Le puteti servii intr-o chifla ca un burger, sau alaturi de o salata.
Pofta buna!
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.