November 22, 2024
Ingrediente:
2 cepe albe tocate marunt
2-3 morcovi taiati marunt
1 radacina patrunjel taiata marunt
1 felie radacina telina taiata marunt
1 ardei gras taiat marunt
1 varza de marime medie taiata cubulete
marar
cimbru
pasta rosii
2 rosii taiate cubulete
sare, piper
ulei
Mod de preparare:
Caliti ceapa, ardeiul, morcovii, patrunjelul si telina in ulei pana se inmoaie. Adaugati varza si mai lasati putin la calit, apoi adaugati apa (aproximativ 3 litri) in functie de cat de deasa doriti ciorba. Aveti grija ca apa sa acopere varza. Asezonati cu sare si piper. Adaugati cimbrul si marar dupa gust. Fierbeti pana legumele sunt moi. Adaugati rosiile taiate cubulete si pasta de rosii si mai lasati sa fiarba putin. Seviti cu ardei iute.
Daca folositi marar proaspat adaugati-l doar la sfarsit.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.