To eat is a necessity but to eat intelligently is an art – La Rochefoucauld

Ciuperci Cu Sos Gorgonzola

Posted on august 9, 2012 | in Fel principal | by

Ciuperci Cu Sos Gorgonzola

Ingrediente:

500g ciuperci champignon
2 linguri unt
1 ceapa alba tocata marunt
100g smantana
100g Gorgonzola
Sare
Piper

Mod de preparare:

Ciupercile se taie felii.
Intr-o tigaie se caleste ceapa in jumatate din cantitatea de unt si apoi se adauga ciupercile. Se lasa la foc potrivit aproximativ 20 minute.

Intre timp se prepara  sosul Gorgonzola.
Intr-o craticioara se adauga untul ramas, iar cand s-a topit se adauga Gorgonzola sfaramata. Se amesteca iar apoi se adauga smantana, sare si piperul.
Sosul rezultat se adauga peste ciuperci amestecand pana la combinarea ingredientelor.

Se serveste cu mamaliguta.

Comments are closed.

Tag Cloud