November 23, 2024
Ingrediente:
10 ciuperci Champignon
100 g cascaval ras
1/2 ardei rosu
1/2 rosie
o ceapa alba mica sau 2 cepe verzi
patrunjel verde
ulei, sare si piper
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la aprox. 200°C.
Spalam si curatam ciupercile, apoi le rupem cu grija coditele si le tocam marunt. Incingem intr-o tigaie cateva linguri de ulei si intre timp tocam marunt ceapa si ardeiul. In momentul in care uleiul s-a incins, le punem in tigaie si le lasam cateva minute la calit. Dupa ce ardeiul si ceapa incep sa se inmoaie, adaugam coditele de ciuperci maruntite si rosia tocata marunt. Lasam compozitia pentru ciuperci umplute la foc mediu aproximativ zece minute. La sfarsit, condimentam compozitia cu sare si piper. Stingem focul si adaugam patrunjelul tocat marunt.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt asezati palariile ciupercilor si dati la cuptor pana ce incep sa se rumeneasca pe margini si pana ce au lasat apa. Scurgeti ciupercile de apa lasata si apoi umpleti cu compozitia rezultata si presarati cascaval ras. Introducem tava cu ciupercile umplute la cuptor,
Tinem ciupercile umplute la cuptor aproximativ 20-25 minute, la foc mediu pana se rumenesc.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.