November 23, 2024
Ingrediente
6 ciuperci champignon (doar palariile)
½ ardei rosu tocat marunt
½ ardei galben tocat marunt
patrunjel verde
paste mici fierte (eu am folosit paste alfabet din faina de porumb)
2-3 catei usturoi dati pe razatoare
branza rasa (eu am folosit cascaval)
1 lingura ulei
sare, piper
Mod de preparare:
Dati ciupercile la cuptor, intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pana ce incep sa se rumeneasca pe margini si pana ce au lasat apa.
Intre timp incingeti uleiul intr-o tigaie si caliti usturoiul, ardeiul rosu si ardeiul galben pana ce se inmoaie. Apoi amestecati-le cu pastele, branza rasa si patrunjelul tocat marunt. Asezonati cu sare si piper.
Scurgeti ciupercile de apa lasata si apoi umpleti-le cu amestecul de mai sus. Dati din nou la cuptor pana se topeste branza.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.