To eat is a necessity but to eat intelligently is an art – La Rochefoucauld

Ciuperci umplute cu paste

Posted on septembrie 29, 2012 | in Aperitive, Fel principal | by

Ciuperci umplute cu paste

Ingrediente
6 ciuperci champignon (doar palariile)
½ ardei rosu tocat marunt
½ ardei galben tocat marunt
patrunjel verde
paste mici fierte (eu am folosit paste alfabet din faina de porumb)
2-3 catei usturoi dati pe razatoare
branza rasa (eu am folosit cascaval)
1 lingura ulei
sare, piper

Mod de preparare:
Dati ciupercile la cuptor, intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pana ce incep sa se rumeneasca pe margini si pana ce au lasat apa.
Intre timp incingeti uleiul intr-o tigaie si caliti usturoiul, ardeiul rosu si ardeiul galben pana ce se inmoaie. Apoi amestecati-le cu pastele, branza rasa si patrunjelul tocat marunt. Asezonati cu sare si piper.
Scurgeti ciupercile de apa lasata si apoi umpleti-le cu amestecul de mai sus. Dati din nou la cuptor pana se topeste branza.

Comments are closed.

Tag Cloud