November 23, 2024
Ingrediente:
2 cani migdale macinate
½ lingurita sare
2 linguri ierburi de provence
2 linguri seminte de susan
2 linguri apa
1 albus de ou
1 lingura ulei de masline extravirgin
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 170°C.
Amstecati intr-un bol ingredientele uscate: migdalele macinate cu sarea, ierburile de provence si semintele de susan. Intr-un alt bol, amestecati albusul de ou cu apa si uleiul de masline, apoi adaugati-le peste ingredientele uscate. Amestecati bine pana se formeaza un fel de aluat. Puneti aluatul intre 2 bucati de hartie de copt si intindeti-l cu ajutorul sucitorului intr-o foaie cu grosimea de aproximativ 0,5 cm. Transferati foaia de aluat pe o tava de copt, apoi indepartati hartia de copt de deasupra, lasand-o doar pe cea de dedesubt. Taiati aluatul in patratele de dimensiunea unui biscuite. Dati la cuptor pentru 10 minute. Opriti focul la cuptor si mai lasati inca aproximativ 10 minute pana se rumenesc. Lasati-i sa se raceasca inainte de a-i servii.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.