To eat is a necessity but to eat intelligently is an art – La Rochefoucauld

Crackers cu piept de pui si merisoare

Posted on august 10, 2012 | in Aperitive | by

Crackers cu piept de pui si merisoare

Ingrediente:
1 cana piept de pui la gratar taiat bucatele
2 cepe verzi tocate (sau ½ ceapa alba)
¼ cana merisoare uscate taiate marunt
6-8 felii bacon taiat marunt
3 linguri dressing pentru salata de la Fuchs
1 lingura mustar dulce
36 buc. Crackers cu rozmarin si ulei de masline
2 frunze salata verde (fiecare rupta in 18 buc.)

Mod de preparare:
Baconul se adauga intr-o tigaie de teflon si se prajeste (fara ulei) pana devine crocant. Se scoate pe hartie de copt.
Intr-un bol amestecati toate ingredientele, lasand la o parte salata verde si crackers.
Dati 1 ora la frigider.
Inainte de servire puneti pe fiecare crackers o bucata de salata verde si o lingurita din amestecul de pui.

Pofta buna!

Nota:
Puteti folosi si alt tip de crackers. Totodata, in loc de piept de pui la gratar puteti folosi si bucati de pui/curcan ramase de la o friptura. Amestecul de pui se poate pastra la frigider si 24 de ore inainte de folosire.

Comments are closed.

Tag Cloud