To eat is a necessity but to eat intelligently is an art – La Rochefoucauld

Curry vegetarian

Posted on octombrie 8, 2012 | in Fel principal | by

Curry vegetarian

 

Ingrediente:

1 conserva naut
3 morcovi taiati rondele
500 g conopida (desfacuta in buchetele)
1conserva lapte cocos
2 linguri ulei
1 ceapa alba tocata marunt
2 catei de usturoi dati pe razatoare
1 lingura ghimbir dat pe razatoare
½ lingurita coriandru macinat (optional)
1 lingura curry
1 lingura garam masala
½ lingurita chimen macinat
½ lingurita chili
1 cana supa de legume
Sare, piper
Sucul de la 1 lamaie (optional)

Mod de preparare:
Incingeti uleiul intr-o tigaie cu pereti inalti si caliti ceapa, morcovii si conopida cateva minute. Adaugati usturoiul si ghimbirul si mai caliti putin, apoi adaugati condimentele (curry, garam masala, chimenul, chili,coriandru) si mai lasati la calit aproximativ 1 minut. Adaugati supa de legume, sare si piper. Cand legumele sunt fierte adaugati nautul (strecurat si clatit in mai multe ape) si laptele de cocos. Lasati sa mai fiarba cateva minute. Adaugati sucul de lamaie, daca folositi, si serviti cu orez fiert.

Comments are closed.

Tag Cloud