To eat is a necessity but to eat intelligently is an art – La Rochefoucauld

Espresso Panna Cotta

Posted on ianuarie 13, 2013 | in Desert | by

Espresso Panna Cotta

Espresso Panna Cotta
Ingrediente:
500 ml smantana pentru frisca
2 espresso scurte
30 g zahar sau alt indulcitor
10 g gelatina incolora

Sirop de artar pentru servit

Mod de preparare:
Puneti gelatina la inmuiat in espresso-ul rece.
Incalziti intr-o oala smantana impreuna cu zaharul la foc mic, pana la punctul de fierbere (nu lasati sa fiarba). Luati de pe foc si adaugati gelatina. Amestecati.
Umeziti cateva cescute (sau forme) cu apa rece si turnati apoi panna cotta in ele.
Dati la frigider pentru cateva ore.
Când serviţi răsturnaţi conţinutul formelor pe farfuria de servire.
Turnaţi siropul peste panna cotta.

Comments are closed.

Tag Cloud