November 23, 2024
Ingrediente:
300 g naut din conserva
1 legatura patrunjel verde
1 ceapa tocata marunt
1 ou (sau ulei de masline)
putin bicarbonate
chilli dupa gust
3 catei de usturoi dati pe razatoare
nucsoara
boia de ardei
sare, piper
seminte susan (optional)
pesmet
ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Am scurs nautul din conserva si l-am clatit foarte bine cu apa rece. Apoi l-am facut piure si l-am amestecat cu restul ingredientelor. (Se pot adauga si alte ingrediente, cum ar fi: chimen, tahini, coriandru verde in loc de patrunjel, etc. – totul depinde de gust). Am amestecat bine compozitia.
Am format chiftelute pe care le-am prajit in ulei incins. Se scot pe servetele de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.
Eu le-am servit cu piure de cartofi si salata.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.