To eat is a necessity but to eat intelligently is an art – La Rochefoucauld

Fasole verde scazuta

Posted on august 10, 2012 | in Fel principal | by

Fasole verde scazuta

Ingrediente:
500 g fasole verde
1 ceapa alba mare tocata marunt
1 morcov tocat marunt
1 ardei gras tocat marunt
3 catei usturoi
2 rosii tocate marunt
o lingura pasta rosii
sare, piper
2 linguri ulei
patrunjel verde

Mod de preparare:
Legumele (ceapa, ardeiul si morcovul) se calesc in ulei. Apoi se adauga fasolea verde (curatata, spalata si rupta in bucati de aprox. 3 cm) si o cana de apa. Cand fasolea este aproape fiarta adaugati rosiile si pasta de rosii. Asezonati cu sare si piper. Lasati fasolea pe foc pana cand pastaile sunt fierte, iar daca mancarea a scazut si pastaile nu sunt fierte mai adaugati putina apa calda. La sfarsit adaugati usturoiul dat pe razatoare, amestecati si mai lasati sa dea un clocot. Stingeti focul si adaugati patrunjel verde tocat marunt.
Pofta buna!

Comments are closed.

Tag Cloud