To eat is a necessity but to eat intelligently is an art – La Rochefoucauld

File de peste cu parmezan

Posted on martie 30, 2014 | in Fel principal | by

File de peste cu parmezan

File de peste cu parmezan

File de peste cu parmezan

Ingrediente:
¼ cana parmezan razuit
1 lingurita boia de ardei dulce
peste file (eu am folosit cod)
sare, piper
ulei de masline sau unt
zeama de lamaie

Mod de preparare:
Porniti grill-ul cuptorului.
Amestecati parmezanul cu boia.
Ungeti o forma termorezistenta cu ulei sau unt, asezati pestele in forma, intr-un singur strat, asezonati cu sare, piper apoi dati la cuptor pentru aproximativ 5 minute. Scoateti pestele din cuptor, stropiti fiecare file cu zeama de lamaie si adaugati amestecul de parmezan cu boia. Dati din nou la cuptor pana se rumeneste deasupra si carnea poate fi strapunsa cu usurinta.
Serviti pestele imediat.
Pofta buna!

File de peste cu parmezan

File de peste cu parmezan

 

Comments are closed.

Tag Cloud