November 22, 2024
Ingrediente:
1-2 dovlecei
1 vineta mica
5 ciuperci
3-4 rosii
4-6 catei de usturoi
crengute de cimbru
oregano
busuioc
cateva linguri ulei de masline
sare, piper
paste
parmezan
Mod de preparare:
Taiati dovleceii, vineta, ciupercile si rosiile cubulete. Asezonati-le cu sare si piper si adaugati uleiul de masline. Amestecati bine, astfel incat toate legumele sa fie incorporate cu ulei. Asezati legumele intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu si peste cu hartie de copt, adaugati cateii de usturoi, oregano, busuioc si crengute de cimbru si dati la cuptor pana legumele sunt rumenite.
In timp ce legumele sunt la cuptor fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Asezati pastele in farfurii, adaugati legumele coapte, iar deasupra presarati parmezan ras.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.