To eat is a necessity but to eat intelligently is an art – La Rochefoucauld

Mamaliguta la gratar cu pasta de ardei copti

Posted on august 10, 2012 | in Aperitive | by

Mamaliguta la gratar cu ardei copti

Ingrediente:
500 g mamaliga rece (aprox 1 cm grosime) taiata in forme rotunde
¼ cana ulei
3 ardei capia mari, copti, scursi de lichid si curatati de seminte
½ cana masline negre fara samburi
2 linguri capere (optional)
¾ cana patrunjel verde tocat
½ ceapa alba
1 catel usturoi
½ ligurita chilli

Mod de preparare:
Preincalziti gratarul. Ungeti bucatile de mamaliga pe ambele parti cu ulei. Puneti bucatile de mamaliga pe gratar 2-3 minute pe fiecare parte.
Adaugati in blender restul ingredientelor (ardeii copti, maslinele, caperele patrunjelul verde, ceapa, usturoiul) si transformati totul intr-o pasta.
Adaugati o lingura de pasta de ardei pe fiecare bucata de mamaliguta.
Pofta buna!

Comments are closed.

Tag Cloud