To eat is a necessity but to eat intelligently is an art – La Rochefoucauld

Mini Jeleuri De Pepene Rosu

Posted on august 9, 2012 | in Desert | by

Mini Jeleuri De Pepene Rosu

85 g gelatina cu gust de capsuni
1 cana apa fiarta
1 cana capsuni taiate bucatele
½ cana apa rece sau vodca
5 limete
1 linguita seminte susan negru, seminte busuioc sau mac

Limetele se taie in jumate si se scoate pulpa cu ajutorul unei lingurite. Cojile de limete se pun deoparte.
Intr-un bol se amesteca gelatina cu apa fiarta, pana la dizolvarea gelatinei. Apoi se introduce in blender impreuna cu capsunile si apa rece. Se da la rece amestecul pana incepe sa se intareasca. Se indeparteaza spuma formata deasupra. Cu o lingura se umplu jumatatile de limeta cu gelatina. Se dau la rece pana se intareste gelatina. Apoi se taie cu grija jumatatile de limeta in sferturi. Presarati cu seminte si serviti.
Rezulta 20 buc.
Eu in loc de capsuni am folosit pepene rosu.

Comments are closed.

Tag Cloud