To eat is a necessity but to eat intelligently is an art – La Rochefoucauld

Mousse de ciocolata (fara zahar)

Posted on ianuarie 23, 2013 | in Desert | by

Mousse de ciocolata (fara zahar)

ChocolateMousse

Pentru 2 portii
400 ml lapte cocos (cel putin 75% grasime)
2-3 linguri cacao
15-18 curmale fara samburi, taiate marunt
cateva picaturi esenta de vanilie
Dati la frigider laptele de cocos, peste noapte, pentru a se solidifica. Dupa ce ati scos laptele de cocos din frigider scurgeti lichidul ramas. Partea solida adaugati-o intr-un bol impreuna cu restul ingredientelor si mixati totul pana se transforma intr-o pasta densa. Puneti amestecul in cescute si dati la frigider aproximativ 30 de minute inainte sa serviti.
Daca curmalele sunt prea uscate, lasati-le aproximativ 15 minute in apa calduta inainte de a le taia.
Puteti sa treceti amestecul prin sita, inainte de a-l pune in cescute, daca v-au ramas coji de curmale nemaruntite.

Chocolate Mousse

Comments are closed.

Tag Cloud