November 21, 2024
Ingrediente:
I.
6 cani ovaz
1 cana seminte floarea soarelui
½ cana seminte in
1 lingura scortisoara
2 cani fulgi cocos
1 cana alune de padure tocate
1 cana nuci tocate
1 cana seminte dovleac
2 linguri apa
2 linguri ulei
2 linguri miere sau sirop de artar
II.
10 caise uscate taiate marunt
½ cana goji
1 cana afine (sau fructe de padure) uscate
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180°C.
Amestecati intr-un bol ingredientele mentionate la punctul I, apoi asezati-le intr-un strat subtire intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dati la cuptor aproximativ 20 de minute. Amestecati din cand in cand pana cand amestecul se rumeneste usor, apoi scoateti tava din cuptor.
Dupa ce amestecul s-a racit adaugati si ingredientele mentionate la punctul II.
Pastrati intr-un borcan cu filet sau intr-un alt recipient care se poate inchide ermetic.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.