November 21, 2024
Ingrediente:
135 g seminte crude de floarea soarelui
90 g seminte de in
65 g migdale sau alune de padure
145 g fulgi de ovaz
2 linguri chia
4 linguri tarate de psyllium
1 lingurita sare
1 lingura sirop de artar
3 linguri unt topit
350 ml apa
Mod de preparare:
Amestecati ingredienetele uscate.
In untul topit adaugati siropul de artar si apa, amestecati apoi adaugati-le peste ingredientele uscate.
Amestecati bine totul si apoi adaugati compozitia intr-o tava de chec (unsa in prealabil cu unt) presand bine cu o lingura. Lasati sa stea cel putin 2 ore sau peste noapte.
Preincalziti cuptorul la 175° C.
Dati tava la cuptor pentru 20 de minute, apoi scoateti tava din cuptor si rasturnati painea din tava direct pe gratarul cuptorului. Dati din nou la cuptor pentru 35 de minute.
Raciti complet inainte de a servi.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.