November 22, 2024
Ingrediente
200 g paste
1 lingura ulei de masline
1 lingura unt
3 catei de usturoi
400 g rosii cherry taiate jumatati
Sare, piper
3-5 frunze busuioc proaspat
1 conserva fasole alba
2-3 maini spanac
parmesan ras
Mod de preparare:
Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intre timp, incingeti o lingura ulei de masline si o lingura de unt intr-o tigaie si caliti usturoiul tocat marunt aprox. 1 minut.Adaugati apoi rosiile taiate in jumate, sare, piper si busuiocul taiat marunt. Amestecati si lasati rosiile sa se caleasca usor. Daca este necesar adaugati putina apa.
Scurgeti conserva de fasole de lichid si spalati in cateva ape boabele de fasole inainte de a le adauga in tigaie peste rosii. Amestecati si mai lasati pe foc, amestecand din cand in cand, pana cand rosiile incep sa se inmoaie. Dupa ce rosiile s-au inmuiat adaugati spanacul, reduceti focul si amestecati pana cand spanacul este calit.
Adaugati pastele fierte si strecurate in tigaie peste legume si amestecati.
Serviti cu parmesan ras.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.