November 10, 2024
Ingrediente:
250 g paste (eu am folosit din faina de porumb)
2 linguri ulei
1 ceapa alba
4 ciuperci champignon brune
3-4 catei usturoi tocati marunt
2 cm radacina ghimbir ras
1 morcov
½ ardei gras rosu
½ ardei gras galben
1 ardei iute verde sau chili
cateva frunze de varza
4 linguri sos soia
¼ cana apa (supa de legume)
Mod de preparare:
Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intre timp taiati legumele betisoare.
Incingeti uleiul intr-o tigaie si sotati usor legumele. Adaugati apa (supa de legume) si lasati sa fiarba aproximativ 5 minute, avand grija ca legumele sa ramana al dente. Adaugati apoi sosul de soia. Scurgeti pastele de apa si adaugati-le in tigaie peste legumele. Amestecati usor. Gustati, iar daca este nevoie mai adaugati sos de soia sau chili.
Eu nu am folosit sare pentru ca sosul de soia era sarat.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.