To eat is a necessity but to eat intelligently is an art – La Rochefoucauld

Paste cu mazare si fenicul

Posted on februarie 21, 2016 | in Fel principal | by

Paste cu mazare si fenicul

Paste cu mazare si fenicul

Paste cu mazare si fenicul

Ingrediente pentru o portie:
1 bulb mic de fenicul, taiat felii subtiri
2 linguri mazare congelata
75 g spaghete de porumb
2-3 frunze de menta tocate marunt
1 fir de patrunjel verde tocat marunt
2 linguri parmezan razuit
Sare, piper
Ulei de masline

Mod de preparare:
Incingeti ulei intr-o tigaie, la foc mediu, adaugati feliile de fenicul, acoperiti cu un capac si lasati la calit pana se inmoaie, intorcand din cand in cand feliile de fenicul. Asezonati cu sare si piper.
Intre timp puneti la fiert apa pentru paste. Cand incepe sa fiarba adaugati putina sare si pastele. Fierbeti conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt aproape fierte pastele, adaugati mazarea. Dupa ce s-au fiert, scurgeti bine pastele si mazarea si adaugati-le peste fenicul impreuna cu menta, patrunjelul verde si o lingura de parmezan. Amestecati.
Serviti, presarand deasupra parmezanul ramas.

Comments are closed.

Tag Cloud