To eat is a necessity but to eat intelligently is an art – La Rochefoucauld

Peste in sos chilli

Posted on iunie 15, 2014 | in Fel principal | by

Peste in sos chilli

Peste in sos chilli

Peste in sos chilli

Ingrediente:

400g file peste marin congelat
2 linguri sos chilli dulce
2 ligurite piper cu lamaie
1 punga legume congelate pentru wok
ulei

Mod de preparare:

Decongelati pestele si taiati-l in bucati potrivite. Amestecati sosul de chilli cu piperul cu lamaie si ungeti bucatile de peste cu acest amestec.
Prajiti pestele in wok in 2-3 linguri ulei pana se inmoaie, scoateti apoi bucatile de peste prajite pe prosoape de hartie pentru a absorbii excesul de ulei. In aceeasi tigaie gatiti legumele conform instructiunilor de pe punga. Dupa ce s-au gatit legumele adaugati si bucatile de peste prajit in tigaie si mai lasati 1-2 minute sa se patrunda aromele.
Serviti.

 

 

Comments are closed.

Tag Cloud