To eat is a necessity but to eat intelligently is an art – La Rochefoucauld

Rosii pane

Posted on august 12, 2017 | in Aperitive | by

Rosii pane

Ingrediente pentru 2 persoane:
2 rosii tari
faina de malai
1 lingurita cimbru uscat
2 oua
parmezan ras
sare, piper
ulei pentru prajit
patrunjel verde pentru ornat

Serviti ca si garnitura cu mujdei de usturoi sau sos pesto

Mod de preparare:
– Taiati rosiile in felii de aproximativ ½ cm. Scoateti semintele.
-Tamponati fiecare felie cu servetele de bucatarie
– Amestecati intr-un bol cantitati egale de faina de malai si parmezan ras, adaugati cimbru uscat si piper
– In alt bol bateti ouale, ca pentru omleta
– Incinceti ulei intr-o tigaie
-Treceti fiecare felie de rosie prin ou batut, apoi prin amestecul de malai si parmezan si prajiti pe ambele parti.
– Scoateti feliile de rosii prajite pe servetele de hartie pentru a absorbii excesul de ulei.
Asezati pe un platou, presarati sare, putin parmezan si patrunjel verde tocat marunt. Serviti –le calde.

 

 

Comments are closed.

Tag Cloud