November 22, 2024
Ingrediente
3 linguri ulei de masline
250g ciuperci champignon taiate felii
2 linguri otet de vin rosu
2 lingurite mustar Dijon
2 ardei rosii taiati marunt
½ ceapa rosie taiata marunt
400g linte sau naut in consrva, scursa si clatita bine in mai multe ape
cateva frunze salata verde, de preferinta cele din interiorul salatei
100g branza capra
Mod de preparare:
1. Incingeti 2 linguri ulei de masline intr-o tigaie antiaderenta si frigeti rapid ciupercile pana incep sa se inmoaie. Luati de pe foc, apoi adaugati peste ciuperci restul de ulei (1 lingura) amestecat cu otetul si mustarul. Amestecati bine, iar apoi adaugati ardeiul, ceapa si lintea sau nautul. Amestecati din nou.
2. Aranjati frunzele de salata pe 4 farfurii. Peste adaugati salata de linte/naut si branza de capra. Serviti.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.