November 21, 2024
Ingrediente:
150 g hrisca
500 ml supa de legume
20 g unt
1 lingura ulei
semintele de la ˝ rodie
˝ legatura patrunjel verde, tocat marunt
40 g alune de padure coapte si taiate in sferturi
sare, piper
Dressing:
1-2 lingurite miere
Sucul de la ˝ lamaie
Mod de preparare:
Spalati hrisca in mai multe apa, apoi puneti-o la fiert in supa de legume. Dupa ce s-a fiert strecurati si lasati la racit.
Intr-o tigaie adaugati 1 lingura de ulei si cele 20 g unt. Cand untul prinde culoare maronie, adaugati hrisca si lasati la calit, amestecand constant, pana se rumeneste. Luati de pe foc si lasati la racit.
Intr-un bol adaugati hrisca, semintele de rodie, alunele, patrunjelul verde. Asezonati cu sare, piper si adaugati dressingul. Amestecati bine.
Serviti!
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.