November 22, 2024
Ingrediente:
1 cana linte
2 cani apa
1 lingura ulei de masline extra virgin
1 lingura otet de mere
1 1/4 cana rosii cherry taiate in 4
2 linguri busuioc prospat tocat marunt
mozzarella taiata cuburi
sare, piper
Mod de preparare:
Spalati bine lintea in mai multe.
Adaugati lintea spalata impreuna cu cele 2 cani de apa intr-o oala si dati la fiert la foc mediu. Cand incepe sa fiarba reduceti focul si acoperiti oala cu un capac si mai lasati pe foc aprox. 30 de minute sau pana cand vedeti ca lintea este fiarta. Daca este nevoie mai adaugati apa.
Dupa ce s-a fiert, scurgeti lintea, adaugati-o intr-un bol si lasati-o sa se raceasca. Apoi adaugati peste linte restul ingredientelor si amestecati. Daca va place cu mai mult otet, mai adaugati 1-2 linguri.
Serviti rece.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.