To eat is a necessity but to eat intelligently is an art – La Rochefoucauld

Salata de paste

Posted on februarie 10, 2013 | in Salate | by

Salata de paste

Salata de paste

Ingrediente
Dressing
4 linguri ulei de masline extravirgin
2 linguri zeama de lamaie
1 lingurita ierburi de provence
sare si piper
Salata
230g paste fusilli de porumb
½ castravete taiat felii sau cubulete
3 rosii taiate bucati
100-150 g cascaval sau feta taiata cubulete
20 masline negre taiate felii
150 g anghinare in ulei
Mod de preparare
1. Pregatiti dressingul amestecand intr-un bol toate ingredientele. Gustati si daca e nevoie mai adaugati zeama de lamaie, sare sau piper.
2. Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Strecurati pastele si adaugati-le in bolul in care doriti sa pregatiti salata. Dupa ce pastele s-au racit, adaugati castravetii, rosiile, feta sau cascavalul, maslinele si anghinarea. Adaugati dressingul si dati la frigider 15 minute inainte de servire.

Comments are closed.

Tag Cloud