November 22, 2024
Ingrediente:
3 buc. sfecla fierte
1 ceapa
2 lingurite sirop agave
sucul de la o portocala
1 lingura sos de soia
o bucatica ghimbir ras
2 linguri ulei
cimbru
sare, piper
Mod de preparare:
Curatati ceapa si taiati-o solzisori.
Curatati sfecla, fiarta si racita, de coaja, taiati-o pe jumatate si apoi felii subtiri.
Intr-un bol adaugati cele 2 lingurite sirop, sucul de portocala si sosul de soia si amestecati pana se dizolva siropul.
Incingeti uleiul intr-o tigaie si sotati ceapa pana se inmoaie. Adaugati ghimbirul si mai sotati 1 minut, apoi adaugati feliile de sfecla si mai sotati 2-3 minute. Adaugati sucul de portocala/siropul/sosul de soia si cimbrul; asezonati cu sare si piper. Mai lasati totul la foc mic aprox. 5 minute.
Serviti.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.