November 24, 2024
Ingrediente:
200 g tofu
1 cana dovleac copt taiat cubulete
4-6 ciuperci champignon taiate felii
½ lingura sos soia
1 lingura suc de lamaie
2 cani spanac proaspat
1-2 linguri nuca
1 lingura merisoare uscate
¼ avocado taiat felii (optional)
Ulei
Sare, piper
Dressing (optional):
1 lingura otet de mere
2 lingurite sirop de artar
Sare, piper
1 lingurita tahini
Mod de preparare:
Taiati tofu in felii dreptunghiulare sau cuburi, asezonati-le cu sare si piper. Incingeti putin ulei intr-o tigaie antiaderenta si prajiti feliile de tofu pana se rumenesc. Scoateti-le pe prosoape de bucatarie pentru a absorbi excesul de ulei.
In tigaia in care ati prajit tofu adaugati spanacul si sucul de lamaie si sotati pana se inmoaie spanacul (dureaza foarte putin). Transferati spanacul in bolul in care veti prepara salata.
In aceeasi tigaie caliti usor ciupercile, cand sunt aproape gata adaugati sosul de soia. Transferati ciupercile in bolul de salata peste spanac.
Adaugati si restul ingredientelor (dovleacul, tofu, avocado,nucile si merisoarele).
Adaugati dressingul si serviti.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.