November 23, 2024
Ingrediente:
Pentru salata:
1 morcov dat pe razatoare
½ castravete taiat betisoare
2 ciuperci champignon brune taiate marunt
½ ceapa alba sau 2 cepe verzi taiate marunt
1 lingura caju tocat
Chili dupa gust
½ ardei rosu taiat betisoare
1 frunza de varza taiata marunt
1 lingura patrunjel verde tocat marunt
Zeama de lamaie
Sare, piper
Optional piept de pui la gratar taiat marunt
Pentru crantanele:
2 foi rotunde de orez
Ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Pentru salata amestecati toate ingredientele intr-un bol si dati la rece pentru aproximativ 30 de minute. Inainte de servire gustati, iar daca este nevoie mai asezonati .
Pentru crantanele: taiati fiecare foaie de orez in 4 triunghiuri cu ajutorul unei foarfece. Incingeti bine ulei intr-o tigaie (uleiul sa fie de aprox.2 cm in tigaie) si prajiti pe rand cele 8 triunghiuri din foi de orez , aproximativ 1-2 secunde. Scoateti-le pe prosoape de hartie, pentru a se absorbi excesul de ulei.
Seviti salata in crantanele de orez.
Nota: In salata nu am adaugat ulei deoarece crantanelele absorb o cantitate de ulei in timpul prajirii.
Puteti servi crantanele cu orice tip de salata.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.