To eat is a necessity but to eat intelligently is an art – La Rochefoucauld

Salata mexicana in straturi

Posted on august 10, 2012 | in Salate | by

Salata mexicana in straturi

Ingrediente:
½ punga paste spirale
3 linguri apa
3 linguri ulei
1 lingurita chimen macinat
1 conserva (400 g) fasole neagra, strecurata si clatita cu apa rece
1 conserva (400 g)de porumb, strecurata
4 cani salata verde taiata bucati
1 borcan (300 g) guacamole gata pregatit (sau il puteti prepara singuri din avocado)
150 g ementaler razuit
3 rosii taiate cuburi
100 g masline negre fara samburi, feliate
3 cani nachos – tortilla chips
1 plic condimente salata Fuchs

Mod de preparare:
Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Strecurati si clatiti cu apa rece.
Intr-un bol mare amestecati condimentele pentru salata cu apa, uleiul si chimenul. Adaugati pastele, fasolea si porumbul. Amestecati.
Intr-un bol mare de sticla (aprox. 30 cm x 20 cm) puneti ca prim strat salata verde, apoi amestecul de paste. Adaugati guacamole, apoi branza rasa, rosiile si maslinele.
Inainte de servire aranjati chipsurile pe marginea bolului, unul langa altul.
Serviti imediat.

Pofta buna!

Comments are closed.

Tag Cloud