To eat is a necessity but to eat intelligently is an art – La Rochefoucauld

Sardine la cuptor

Posted on aprilie 13, 2013 | in Fel principal | by

Sardine la cuptor

sardine la cuptor
Ingrediente:
16 sardine congelate
4 catei de usturoi dati pe razatoare
ulei de masline extravirgin
sare de mare
piper proaspat macinat

Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 250°C.
Sardinele decongelate se curata de solzi, intestine, se indeparteaza capul si se spala bine in apa rece. Se lasa la scurs.
Puneti usturoiul intr-un mojar, adaugati ulei de masline extravirgin si amestecati bine.
Asezati sardinele intr-o tava unsa cu putin ulei. Ungeti sardinele pe ambele parti cu amestecul de usturoi si ulei de masline, asezonati cu sare si piper si dati la cuptor aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Serviti imediat cu lamaie.

Comments are closed.

Tag Cloud