To eat is a necessity but to eat intelligently is an art – La Rochefoucauld

Spuma aperitiv de sfecla rosie

Posted on februarie 5, 2017 | in Aperitive | by

Spuma aperitiv de sfecla rosie

Spuma aperitiv de sfecla rosie
Ingrediente:
2 sfecle rosii, de marime medie fierte
150 g crema de branza
100 g iaurt grecesc (10% grasime)
100 g telemea
sucul de la ½ lamaie mica
½ lingurita chimen macinat
sare, piper
patrunjel verde tocat marunti
biscuiti aperitiv-optional

Mod de preparare:
Mixati impreuna sfecla, crema de branza, iaurtul, putin suc de lamaie si chimenul. Asezonati cu sare si piper. Gustati si daca mai este nevoie mai adaugati putin suc de lamaie.
Introduceti crema rezultata in pahare de sticla mici, garnisiti cu cubulete de telemea si patrunjel verde si serviti.

Comments are closed.

Tag Cloud