November 21, 2024
Ingrediente:
1 conopida
1 ceapa alba mica
3 catei de usturoi
2-3 cartofi de marime medie
piper
1 cub de legume
1-2 linguri ulei
100 ml smantana de gatit
Servire: felii de conopida coapte cu parmezan si patrunjel verde
Mod de lucru:
Desfaceti conopida in buchetele mici, tocati ceapa si usturoiul marunt si taiati in cubulete mici cartofii (mai mici decat ca pentru piure).
Intr-o oala caliti toate ingredientele (conopida, ceapa, usturoiul, cartofii) pentru aprox. 5 minute, amestecand mereu. Dupa ce s-au sotat, adaugati apa doar cat sa acopere ingredientele. Adaugati cubul de legume si si piper. Lasati la foc mediu pana ce legumele sunt fierte. Luati oala de pe foc si cu ajutorul unui blender transformati amestecul in piure. Adaugati smantana si mai lasati la foc aprox. 5 minute.
Servire: Puneti supa in farfurii si adaugati cateva felii de conopida coapte
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.