To eat is a necessity but to eat intelligently is an art – La Rochefoucauld

Supa crema de linte

Posted on octombrie 19, 2012 | in Supe/Ciorbe | by

Supa crema de linte


Ingrediente:
300 g linte
2 l apa
2 morcovi taiati cubulete
1 radacina patrunjel taiata cubulete
1 felie de radacina telina taiata cubulete
1 ceapa tocata marunt
1 cartof taiat cuburi
cimbru (dupa gust)
Sare, piper
2 linguri pasta de tomate

Mod de preparare:
Lintea se spala si se pune la fiert cu apa. Dupa citeva clocote, se adauga ceapa, morcovii, patrunjelul, telina, cartoful si cimbrul. Se lasa sa fiarba la foc potrivit, iar cand legumele sunt fierte se adauga pasta de rosii si se mai lasa sa dea cateva clocote. Se ia supa de pe foc si se pune in blender si se paseaza. Se asezoneaza cu sare si piper.

Comments are closed.

Tag Cloud