To eat is a necessity but to eat intelligently is an art – La Rochefoucauld

Supa Crema de Mazare

Posted on august 10, 2012 | in Supe/Ciorbe | by

Supa Crema de Mazare


Ingrediente:
500 g mazare congelata
1 ceapa alba tocata
2 morcovi taiati rondele
1 felie radacina de telina taiata marunt
150 g smantana
1 galbenus
1 legatura marar
Sare, piper

Mod de preparare:
Intr-o oala se pun la fiert 1,5 litri de apa cu putina sare. Cand fierbe apa se introduc legumele (mazarea, morcovii, ceapa si telina). Dupa ce legumele sunt fierte se ia jos oala de pe foc si se strecoara legumele. Nu aruncati apa in care au fiert legumele. Legumele impreuna cu mararul se paseaza pana devin piure. Peste piureul de legume se adauga treptat apa in care au fiert legumele. Acum totul depinde de voi pentru a alege consistenta pe care o doriti.
Galbenusul de ou se amesteca cu smantana si se adauga peste supa. Omogenizati si serviti.

Pofta buna!

Comments are closed.

Tag Cloud