To eat is a necessity but to eat intelligently is an art – La Rochefoucauld

Supa de vinete

Posted on februarie 17, 2013 | in Supe/Ciorbe | by

Supa de vinete

supa de vinete

Ingrediene
• 2 vinete coapte
• 3 rosii coapte decojite
• 3 cepe tocate
• 2 linguri ulei de masline
• 2 linguri unt
• 4 catei de usturoi tocati marunt
• 1 lingurita cimbru uscat
• sare, piper
• 3 cani supa de legume
• 2 linguri otet balsamic
• smantana, optional
Mod de preparare
Incingeti untul si uleiul, intr-o oala, la foc mediu si sotati ceapa pana se inmoaie. Adaugati usturoiul si cimbru si mai sotati 1-2 minute. Adaugati vinetele si rosiile coapte si tocate si 3 cani supa de legume. Asezonati cu sare si piper. Lasati la fiert aproximativ 30 de minute. Adaugati otetul balsamic, amestecati si luati jos de pe foc. Turnati supa in blender si mixati bine.
Serviti simplu sau cu smantana.

Comments are closed.

Tag Cloud