To eat is a necessity but to eat intelligently is an art – La Rochefoucauld

Terina Cu Legume

Posted on august 10, 2012 | in Aperitive | by

Terina Cu Legume


Ingrediente:
100g cascaval ras, 1 ou, 2 linguri smantana ,se face o pasta la blender
1 morcov potrivit, 1 ou, 2 linguri smantana
100g conopida ,1 ou, 2 linguri smanatana
100g spanac, 1ou, 2 linguri smanatana
100 g ardei capia rosu, 1 ou, 2 linguri samantana
1 cartof potrivit, 1 ou, 2 linguri smantana
Mod de preparare:
Din fiecare leguma cu ou si smantana se face o pasta la blender
Se aseaza hartie de copt in tava de chec, o ungem cu ulei de masline,apoi punem frunze de spanac mai mari ca si cand am pune prapurul pentru drob, dupa cre incepem si asezam in straturi pireurile obtinute, pornind de jos cu cel mai greu (morcov) si terminand cu cel mai usor (spanac si cascavalul deasupra pentru a prinde crusta). Se da la cuptor aprox. 30 min pana prinde crusta si devine aurie. Se serveste rece.

Comments are closed.

Tag Cloud