November 24, 2024
Ingrediente:
1 pachet foetaj
½ ceapa tocata marunt
2 catei usturoi tocati marunt
2 conserve ciuperci felii
1 lingura ulei
125 g brie (doar miezul)
patrunjel verde
1 galbenus de ou
sare, piper
Mod de lucru:
Sotati cepa si usturoiul intr-o lingura de ulei. Scurgeti ciupercile si adaugati-le peste ceapa sotata impreuna cu branza brie (curatata de coaja). Asezonati cu sare si piper. Amestecati cateva minute, sau pana se topeste branza. Luati de pe foc si adaugati patrunjelul verde tocat marunt.
Intindeti aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Taiati aluatul in patrate de aproximativ 10×10 cm. Ungeti aluatul cu galbenus. Puneti cate o lingura din amestecul de ciuperci si branza pe fiecare bucata de aluat si dati la cuptor la aprox. 200°C pentru 20-30 minute sau pana se rumenesc frumos.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.