February 13, 2025
Ingrediente
50 g radacina de telina data pe razatoarea mica
20 g tulpini de telina tocate marunt
30 g parmezan ras
60 g faina de orez
60 g faina de linte verde (sau faina de grau)
2 linguri ulei de masline
5 linguri apa calda
un varf de cutit de sare
Mod de preparare
Intr-un bol amestecati ingredientele uscate si telina, apoi adaugati apa, uleiul si amestecati cu ajutorul unei furculite. Transferati apoi aluatul pe masa de lucru presarata cu faina si framantati bine. Lasati aluatul sa stea 30 de minute.
Intindeti aluatul pe masa de lucru presarata cu faina si decupati in formele dorite.
Asezati biscuitii intr-o tava pe hartie de copt si dati a cuptor pentru aproximativ 20 minute sau pana incep sa se rumeneasca.
Se pot servi impreuna cu supa crema de telina.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.