November 22, 2024
Ingrediente:
1 cartof dulce copt (aprox.300 g)
1 conserva de naut (400 g)
1 legatura de patrunjel verde tocata marunt
1 lingurita de chimen macinat
1 lingurita turmeric
3 oua batute
cateva linguri faina
sare, piper
cateva linguri ulei pentru prajit
Mod de preparare
Scurgeti nautul si clatiti-l in mai multe ape. Adaugati nautul in robotul be bucatarie si mixati pana devine piure.
Cu o furculita zdrobiti cartoful dulce, copt in prealabil.
Intr-un bol amestecati nautul, cartoful dulce, patrunjelul verde, chimen, turmeric, sare, piper si ouale batute. Daca amestecul este prea moale adaugati cateva linguri de faina. Dati amestecul la frigider timp de 1 ora.
Incingeti cateva linguri de ulei intr-o tigaie si adaugati o lingura de compozitie pentru o chiftea. Prajiti pe ambele parti pana se rumenesc. Scoateti chiftelele pe servetele absorbante.
Serviti cu salata proaspata.
Eu am servit si cu Tzatziki cu rodie.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.