To eat is a necessity but to eat intelligently is an art – La Rochefoucauld

Oua coapte in jumatati de ardei

Posted on septembrie 20, 2014 | in Aperitive | by

Oua coapte in jumatati de ardei

Oua coapte in jumatati de ardei

Oua coapte in jumatati de ardei

Ingrediente:
ardei grasi mari
legume (ceapa, spanac, ciuperci, rosii) calite sau coapte
oua
cascaval ras
sare, piper
ulei

Mod de preparare:
Taiati ardeii pe jumate, indepartati semintele si nervurile, spalati-i bine apoi puneti-i la scurs.
Asezati jumatatile de ardei intr-o tava tapetata cu hartie de copt, stropiti ardeii cu putin ulei si asezonati cu sare si piper. Puneti putin cascaval ras in fiecare jumatate de ardei, adaugati si cateva legume, lasand insa suficient loc pentru ou. Spargeti intai oul intr-un bol si abia apoi, cu grija, adaugati-l in jumatatea de ardei. Dati la cuptor pana ce ardeii si ouale sunt facute.

Comments are closed.

Tag Cloud