To eat is a necessity but to eat intelligently is an art – La Rochefoucauld

Paste cu conopida coapta, masline si usturoi

Posted on octombrie 30, 2016 | in Fel principal | by

Paste cu conopida coapta, masline si usturoi

Paste cu conopida coapta, masline si usturoi

Paste cu conopida coapta, masline si usturoi

Ingrediente pentru 4 persoane:
1 kg conopida, desfacuta in bucati mici
1 capatana usturoi, curatat de coaja
1-2 lingurite rozmarin uscat
1 lingurita chilli
1 lingurita coaja rasa de lamaie
50 ml ulei de masline
2 linguri otet din vin rosu
400 g spaghete
160 g masline negre
50 ml zeama de lamaie
parmezan ras pentru servit

Mod de preparare
Preincalziti cuptorul la 200°C. Adaugati intr-o tava bucatile de conopida, cateii de usturoi, rozmarinul, chilli, coaja de lamaie, uleiul si otetul si amestecati bine. Coaceti 15-20 de minute sau pana conopida se rumeneste usor.
Pana se coace conopida, fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce s-au fiert, strecurati apa si adaugati-le din nou in oala in care au fiert. Peste, adaugati amestecul de conopida coapta, maslinele si zeama de lamaie si amestecati.
Serviti cu parmezan ras deasupra.

Comments are closed.

Tag Cloud