November 22, 2024
Ingrediente:
200 g paste
1 catel de usturoi taiat marunt
3 -4 cepe verzi taiate rondele
putin ulei
200 ml smantana de gatit
½ cub de legume
sucul de la ½ lamaie si coaja rasa de la ½ lamaie
1 lingurita mustar Dijon
piper
aprox.150 g somon afumat taiat bucati
marar proaspat tocat
Mod de preparare:
Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Caliti ceapa verde impreuna cu usturoiul in putin ulei, adaugati cubul de legume si putina apa si amestecati pana cubul de legume se dizolva. Adaugati smantana, mustarul, sucul si coaja rasa de lamaie.Asezonati cu piper proaspat macinat.
Opriti focul si adaugati bucatile de somon si mararul.
Amestecati pastele strecurate de apa cu sosul de mai sus si serviti.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.